Sfaturi utile pentru selectarea unui serviciu de reparatii aparate casnice

by Costin

Imagineaza-ti pentru un moment: masina de spalat s-a stricat si nu poti opri apa din a curge peste in casa, inundand baia si camerele alaturate. Sau frigiderul decide sa se opreasca din functionare fix in noaptea dinainte gazduirii unui eveniment in familie – cum ar fi o reuniune sau petrecere de aniversare. Sau poate ca esti proprietarul unui restaurant, si cuptorul nu gateste mancarea la temperatura corecta, ceea ce duce la clienti furiosi care trimit mancarea lor inapoi la bucatarie pentru ca este prea rece sau prea fierbinte. Indiferent daca esti un proprietar de afaceri sau de un proprietar de casa, exista nenumarate motive pentru care e bine sa ai la indemana numarul unui profesionist in repararea aparatelor casnice. Deci, cum anume se poate gasi o companie locala de reparatii masini de spalat care poate veni de urgenta pentru a remedia problemele?

Cat timp trebuie sa astepti?

O masina de spalat vase stricata nu inseamna sfarsitul lumii; cu toate acestea, o masina de spalat sau un congelator nefunctional ar putea provoca mai multe probleme semnificative. In aceasta situatie, cea mai importanta intrebare este cat de repede o companie de reparatii poate programa o vizita de service. Un serviciu bun ar trebui sa fie capabil sa rezolve cele mai multe solicitari de acest gen urmatoarea zi sau peste doua, daca nu chiar mai devreme. In cazul in care aparatul in cauza nu este critic pentru functionarea de zi cu zi a gospodariei, este rezonabil sa astepti cateva zile. In acelasi timp, o companie cu experienta intelege ca oamenii depind de aparatele lor si se pot ocupa de cele mai multe cereri de servicii rapid.

Au disponibil un serviciu de urgenta?

O alta caracteristica importanta a unei societati de reparatii de incredere pentru aparate este faptul ca acestea ofera servicii de reparatii de urgenta atunci cand este necesar. Un uscator de rufe stricat este cu siguranta un inconvenient – un frigider care se opreste ar putea produce unui consumator pagube mari in cazul in care acesta a fost, pur si simplu, incarcat cu alimente. O companie care intelege urgenta situatiei si este in masura sa ofere servicii unui client in aceeasi zi este o companie de tinut minte. In cazul in care un serviciu de reparatii promite sa vina in aceeasi zi si apoi nu apare, acest lucru trebuie sa fie luat in considerare atunci cand vei decide pe cine poti sa depinzi in viitor.

Comerciantii cu amanuntul si atelierele de reparatii care indeplinesc cerintele de mai sus, sunt un bun inceput pentru a cauta cele mai bune servicii de reparare a frigiderelor. Este probabil ca aceste companii sa fie fiabile, de incredere, si sa aiba personal care se poate ocupa de toate solicitarile primite. Fiecare consumator care detine orice tip de aparat are nevoie de un serviciu care intelege nevoile clientilor sai si face tot ce poate pentru a oferi servicii rapide, utile si complete!

Reparatii a doua zi sau in aceeasi zi

In cazul in care ai nevoie de un serviciu imediat, va trebui sa gasesti o companie care face publicitate pentru astfel de servicii. Reparatii in a doua zi sau in aceeasi zi, practic, inseamna exact ca un angajat de la firma va veni acasa la tine sau la sediul companiei tale in aceeasi zi in care suni sau in ziua urmatoare pentru a lucra la remediarea problemelor. Un lucru pe care vei dori sa il pastrezi in minte este ca serviciul in aceeasi zi, uneori, nu inseamna neaparat ca tehnicianul va rezolva problema in acea zi. Acesta este motivul pentru care va trebui ca intrebi daca se pot face reparatiile in aceeasi zi si, de asemenea, incearca sa fii cat mai specific – adica sa dai cat mai multe detalii pentru a descrie problema pe care o ai cu masina de spalat.


Cum se vede pamantul din spatiu?

by Costin

Un articol scurt, dedicat celor plictisti, deprimati, sau care nu mai gasesc nimic frumos in viata.22 de feluri de a face reclama firmei Dvs de transport

by Costin

1.Deveniti un invitat de radio. Radioul este departe de a fi mort si poate fi atat o modalitate foarte eficienta de directionare a potentialilor clienti, cat si o forma de publicitate mult mai ieftina in comparatie cu alte canale, cum ar fi televiziunea.

2.Participati la reuniuni ale antreprenorilor. O alta modalitate excelenta de a reduce costurile.

3.Trimiteti promotiile o data cu facturile pentru servicii. Pare nebunesc ? Trimiteti oricum un document, de ce sa nu includeti si o promotie?

4.Aflati cum sa scrieti o scrisoare de vanzari extraordinara. Posta directa sau e-mail, acest lucru va functiona pentru ambele. Iar odata ce ati scris una, asigurati-va ca ati invatat cum sa maximizati rezultatele raspunsurilor la scrisoarea dumneavoastra de vanzari.

5.Creati un buletin informativ prin e-mail. Acest lucru va ofera o mare oportunitate de a ramane in contact regulat cu clientii.

6.Sponsorizati (sau cel putin sa faceti parte) un eveniment comunitar de caritate.

7. Networking pe web.

8. Alaturati-va unui grup de retea fata-in-fata. Daca desfasurati o afacere locala si nu sunteti deja membru al cel putin unui grup de retea locala, puneti acest lucru in partea de sus a listei de sarcini cu majuscule si realizati-l. Nu exista o cale mai rapida si mai usoara pentru a stabili contacte si pentru a fi cunoscut in comunitatea locala.

9.Participati la organizatii profesionale si / sau de afaceri.

10.Participati la ateliere / targuri comerciale locale. (Si, apropo, acest sfat despre crearea unor afise comerciale eficiente va face ca cabina dumneavoastra sa fie centrul atentiei.)

11.Economisiti bani invatand cum sa va pregatiti in mod corespunzator pentru o expozitie inainte de a participa la aceasta.

12.Castigati premii de afaceri. Multe organizatii de afaceri aleg companii de top in fiecare an si companii de top din anumite sectoare specifice, cum ar fi serviciile pentru clienti. Nu este nimic in neregula cu o nominalizare de la un prieten – sau chiar cu nominalizarea dumneavoastra personala.

13.Aflati cum sa creati o prezenta de vanzari puternica care sa convinga clientii sa cumpere.

14.Aflati ce sunt cele mai grave greseli din vanzari – si evitati-le.

15.Scrieti articole pe teme legate de afacerea dumneavoastra si incurajati-i pe utilizatori sa posteze gratuit.

16.Mergeti calculat.

17.Prezentati compania pe masini.

18.Puneti un suport din plastic cu carti de vizita in dreapta masinii.

19.Laudati-va. Incetati sa fiti timizi si incepeti sa va promovati. Toata lumea are ceva de care poate fi mandru. Fie ca este vorba de un premiu, o noua abilitate, o realizare sau de munca pentru comunitate, practicati promovarea de sine, vorbind si scriind despre realizarile dumneavoastra. Adaugati o linie despre ceva de care sunteti mandru deasupra semnaturii de e-mail si de pe articolele de papetarie. Anuntati pe Facebook, faceti tweet despre acest lucru, adaugati-l la profilul LinkedIn. Lasati alti oameni sa stie despre asta!

20.Aflati cum sa prezentati o crestere a pretului unui client – si sa pastrati in acelasi timp clientul.

21.Amintiti-va ca atunci cand conduceti o afacere mica, sunteti una cu afacerea dumneavoastra. Examinati acest sistem si imbunatatiti-l in fiecare zi.

22.Creati / Actualizati un plan de marketing pentru mica dumneavoastra afacere. V-ati uitat la planul dumneavoastra de marketing in ultimul timp? Scoteti-l. Uitati-va. Sunt acele obiective de marketing in continuare ceea ce incercati sa obtineti? Aveti altele noi? Si ce facieti pentru a le atinge acum? In cel mai scurt timp este nevoie de o noua campanie de marketing. Si poate este chiar timpul pentru o intreaga realizare de marketing.


Importanta folosirii unui purificator de apa si a osmozei inverse

by Costin

Deci, ati auzit destule despre de ce utilizarea unei purificator de apa este importanta in pastrarea sanatatii. Daca sunteti condusi de ideea ca apa d-voastra de la robinet este tratata in instalatia de tratare a apei municipale si, prin urmare, nu necesita mai multa purificare, va inselati. Desi este tratata cu clor, contaminantii raman si in momentul in care ajunge la robinetul d-voastra apa adaposteste mai multi contaminanti si microorganisme. Daca nu curatati rezervorul principal cel putin o data pe saptamana, el devine un teren propice pentru bacterii, virusi, protozoare, etc. Va puteti imagina cu siguranta consecintele daca nu utilizati un purificator avansat de apa. Ei bine, daca utilizati un sistem de purificare a apei conventional este ca si cum nu ati purifica-o deloc. De ce sa asteptati ca bolile din apa sa va atace? Instalati-va un sistem avansat de purificare a apei si incepeti sa duceti o viata sanatoasa!

Utilizarea sistemului de purificare a apei prin osmoza inversa castiga mare impuls in India pentru ca majoritatea regiunilor din tara au un nivel ridicat de TDS (total dissolved solids = solide totale dizolvate) in apa. Sistemul de osmoza inversa este recomandat pentru utilizare in astfel de zone. S-a dovedit prin cercetare ca este cel mai eficient in eliminarea contaminantilor din apa. Exista argumente pro și contra asociate cu fiecare tehnologie de purificare si osmoza inversa nu este o excepție. Dezavantajul principal este ca apa pretioasa se iroseste, dar daca stii cum sa o folositi, sunteti beneficiati dublu.

Membrana semi-permeabila este componenta cheie intr-un sistem de purificare a apei prin osmoza inversa. Fiecare por din membrana este de aproximativ 0,0005 microni ca marime. Si, in general, microorganismele si alti contaminanti sunt mai mari decat dimensiunea mentionata anterior. Marimea bacteriilor este de 0,2 microni pana la 1 micron și cea a unui virusului este 0.02-0.4 microni. Mecanismul implica blocarea particulelor și microorganismelor la fel de mici ca ionii individuali. Ceea ce in cele din urma curge de la robinet cu ajutorul acestui purificator de apa este 100% apa pura si sigura. Vizitati site-ul corporativ al unei marci de renume pentru a obtine sistemul d-voastra preferat de purificare a apei prin osmoza inversa.


Ah, vremurile bune

by Costin

Remembering the good times…pentru cine stie 😀


Start in afacerea de reparatii PC-uri – Se merita?

by Costin

Malware, virusi, si temutul ecran albastru – acestea ameninta tot mai multi proprietari de computere care au cunostinte suficiente pentru a-si folosi dispozitivele, dar nu si pentru a le putea repara atunci cand ceva nu merge bine. Daca aveti cunostinte si experienta in mentenanta si functionarea calculatoarelor, puteti incepe o afacere de reparatii de calculatoare rapid si la preturi accesibile.

Tehnicienii de reparare a calculatoarelor au fost platiti in medie cu putin peste 30 lei pe ora in 2017 – si asta daca au lucrat in magazinele de reparatii. Puteti obtine cu usurinta o suma echivalenta la domiciliu, si chiar sa obtineti un pic mai mult daca sunteti dispus sa ridicati si sa livrati laptopul sau PC-ul direct la domiciliul clientului. Insa cresterea afacerii la un program de munca cu norma intreaga necesita foarte mult efort, si de aceea multi incepatori pornesc o astfel de afacere cu business-uri part-time sau cu fractiuni de norma.

Avantajele

Daca aveti cunostintele necesare, trebuie sa stiti ca exista multe avantaje in a incepe o afacere de reparatii de calculatoare, printre acestea numarandu-se:

  • Este un serviciu stabil, in cerere. Calculatoarele personale nu merg nicaieri. Oamenii de toate varstele si toate nivelele au computere pe care se bazeaza pentru divertisment, operatii bancare, social media si altele. Din pacate, exista de asemenea o amenintare constanta din partea virusilor si a altor probleme, in special pentru cei care folosesc computerul pentru a naviga online. Acest lucru creeaza un aflux constant de clienti.
  • Program flexibil. Puteti lucra la timpul potrivit. In timp insa, va trebui sa va adaptati programul pentru a satisface nevoile clientilor Daca efectuati reparatii la domiciliu, nimic nu va opreste sa va incepeti activitatea la 3 dimineata, daca acesta este momentul cand va atingeti potentialul maxim.
  • Puteti incepe cu jumatate de norma. Repararea calculatoarelor poate fi initiata concomitent cu participarea la un loc de munca traditional sau cu indeplinirea altor obligatii.
  • Spatiul de lucru nu este atat de important, in special daca lucrati din casa dumneavoastra. In schimb veti dori sa va asigurati ca aveti software gratuit sau cu costuri reduse – pentru diagnosticare, si ca sunteti asigurat pentru eventualele pagube provocate clientilor.

Dezavantajele

Desi exista multe avantaje pentru a incepe un serviciu de reparatii PC la domiciliu, exista si cateva dezavantaje, cum ar fi:

  • Atragerea clientilor poate fi o provocare la inceput, indiferent daca veti contacta clientii potentiali, va veti demonstra abilitatile la targurile de tehnologie sau daca veti oferi fluturasi la intreprinderi mici si resedinte. Asteptati-va sa aveti mai mult succes cu proprietarii casnici decat in incercarile de a lucra cu diverse companii. Este posibil ca acestia sa nu plateasca la fel de mult, dar de obicei nu ezita sa angajeze pe cineva care nu este afiliat la o companie – deoarece ei doresc rezolvarea rapida si competenta a problemelor legate de computerul pe care il detin.
  • Concurenta de la trusturi mari poate fi rigida, mai ales la inceput. Noul dumneavoastra job va necesita marketing frecvent si continuu, dar puteti construi recomandari puternice in timp ca urmare a recomandarilor clientilor deja existenti sau care au fost multumiti de serviciile dumneavoastra.
  • Reparatiile mai elaborate si complicate vor necesita o investitie in instrumente, hardware, software si consumabile. Insa puteti subcontracta aceasta activitate si puteti acoperi costurile suplimentare cerand un tarif mai ridicat.
  • Reducerea cererii. In functie de problema calculatorului personal, unii oameni opteaza pentru a cumpara unul nou in loc sa-l repare pe cel vechi. O modalitate de a exploata aceasta tendinta este de a oferi si configuratii pentru noile calculatoare, salvarea datelor de pe computerul vechi si transferarea acestora pe computerul nou achizitionat.

Obtineti o apa sigura cu ajutorul unui purificator de apa

by Costin

Multe tari in dezvoltare si sub-dezvoltate din Asia si Africa nu au apa pura, potabila si sigura  de baut. Bacteriile si virusurile pot cauza boli grave, cum ar fi febra tifoida, poliomielita, gastroenterita printre altele. Este o problema ingrijoratoare ca bolile purtate de apa sunt agresive in partile mai sarace ale lumii, luand multe vieti in special de copii. Purificatorul de apa este o necesitate in cele mai multe din casele din aceste parti ale lumii.

Purificatoare de apa portabile au cel mai mic pret. Alte tipuri sunt purificatoare prin distilare, purificatoare de clădiri mari / case sau organizatii comerciale si sisteme termoizolante. Tehnica de purificare avansata a acestor sisteme blocheaza cele mai daunatoare si toxice produse chimice, metale si minerale, microbii si bacteriile sau virusurile.

Purificatoarele folosesc, de asemenea, procesul de osmoza inversa. Aceasta este o metoda foarte frecventa de purificare a apei si poate fi utilizata atat in micile purificatoare portabile sau de tabara, precum si in sisteme mari cum ar fi casele mari sau in alte locuri. Membranele de osmoza inversa elimina cele mai multe dintre elementele daunătoare. Ele pot, de asemenea, rezista unei presiuni pH extrema, fara scurgeri sau ruperi. Dar pentru ca acest sistem sa fie durabil, el trebuie sa fie de foarte buna calitate.

Dupa alegerea marcii purificatorului de apa, va ramane sa cumparati sistemul fie on-line fie sa mergeti la magazin fizic si sa il instalati in locul ales.

Sistemele de purificare a apei sunt o necesitate nu doar pentru scopuri domestice, dar acestea sunt utilizate pe scara larga in locuri de ingrijire medicala, spitale, cat si in laboratoare de cercetare. Toate aceste locuri necesita apa curata pura si numai cele mai bune sisteme sunt instalate pentru ca nu se poate face nici un compromis atunci cand vine vorba de calitate.


Cum sa castigi mai multi bani? – Partea a 2-a

by Costin

Partea intai a acestui articol o poti gasi aici; in caz ca nu stii despre ce este vorba, iti recomand sa mergi sa citesti, iti ia doar 3 minute. Iar acum, continuam exact de unde am ramas:

Un pic mai detaliat despre fiecare. Presupun ca ai un hobby sau ai ceva ce-ti place sa faci. Cand zic aceasta nu ma refer la lucruri avansate precum constructia de navete spatiale sau proiectarea inteligentei artificiale. Poate fi ceva mult mai simplu precum karate, tricotajul, gradinaritul, etc. Daca ai probleme aici, intreaba 10 cele mai apropiate persoane „Ce mi se primeste cel mai bine”, si observa ce raspunsuri vei primi.

Dupa ce ai facut aceasta, deja incepe schimbul de valoare prorpiu zis, si anume incepe sa prestezi servicii. De exemplu: daca iti place la nebunie karate si ai deja ceva experienta, pai atunci liber poti inchiria o incapere si sa incepi sa predai karate pentru copii, adulti… posibilitati sunt foarte multe.

Alt exemplu este gradinaritul. Daca iti place sa cresti plante, atunci liber poti creste plante exotice si sa le vinzi la preturi destul de solide pe asa site-uri precum ebay.com, amazon.com, 999.md, craiglist.com.

Acelasi lucru il pot zice despre tricotaje. Daca poti impleti sau broda ornamente pai atunci liber le poti vinde, le poti tese la comanda, posibilitati sunt iarasi foarte multe, doar trebuie sa le vezi.

Si pana termin acest articol am un mic joc pe care il poti utiliza pentru a determina cum pasiunea ta iti poate aduce venit. Iti recomand sa il faci cu minim vre-o 5 persoane, de dorit mai mult. Si iata in ce consta el:
Dupa ce ai identificat hobby-ul sau pasiunea, scoti o foaie A4 si scrii in centru ei in ce consta pasiunea. Apoi faci niste raze(ca la soare) in jur si scrii tot ce poti face cu pasiunea ta. Scrii tot, fara exceptie. Daca nu incape pe o foaie, pai ia alta si continua. Dupa ce vei termina vei vedea ce posibilitati ai pentru a monetiza propria pasiune.

De exemplu pasiunea mea este gradinaritul. Atunci as scrie: cresc legume, fructe, plante exotice(aici as indica inca care), cresc propriile nutrimente(si nu trebuie sa le cumpar de la piata plus sunt 100% naturale), s.a.m.d.

Si pentru astazi tot. Daca ti-a placut, fa un like sau retweet pentru ca alte persoane sa poate sa profite de informatia expusa aici ce tine de bani. Pe curand, si multi bani.


Top
Copyright 2018 Derbydz Magazin | Owoot | Raft metalic ieftin | Mese de tenis ieftine | Seif pt bani