Asistenta rutiera in caz de accident – cum alegi o companie buna de tractari auto

Daca ai fost vreodata implicat intr-un accident de masina, sau daca autoturismul s-a defectat pur si simplu, stii cat de grea poate fi uneori gasirea  unei companii bune de tractari auto.Adevarul este ca majoritatea persoanelor nu isi imagineaza ca tocmai ei vor avea nevoie de serviciile unei firme de tractari auto, asa ca nu se documenteaza inainte de a pleca la drum. Din pacate  nu te poti asigura pe deplin ca nu o sa ai probleme atunci cand pornesti la drum, deoarece fiecare calatorie presupune obstacolele ei, iar uneori, apelarea la serviciile unei astfel de firme este inevitabila.

Nu toate firmele de tractari auto sunt la fel. Desi nu este o sarcina dificila sa contactezi o astfel de firma, gasirea unei firme de incredere eficienta se poate dovedi o sarcina foarte dificila si consumatoare de timp. Nimeni nu doreste sa aibe probleme cu masina, dar daca ai ghinion si se intampla acest lucru, este foarte important sa relatezi cat mai clar si mai exact ce s-a intamplat cu masina persoanei de la serviciul cu clientii. Acest lucru poate ajuta operatorul de la firma de tractari auto sa evalueze mai repede si  mai corect starea masinii si masurile ce se impun.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi compania de remorcari auto potrivita pentru nevoile tale:

  • Este foarte important, pentru binele tau si al masinii tale, sa te documenteazi temeinic inainte de a lua o decizie in legatura cu firma de remorcare pe care o vei folosi. Acest lucru te poate scuti de multe dureri de cap, timp pierdut sau bani irositi.

    tractari auto

  • Cauta recomandari.  Poti incerca sa  cauti pe Internet o companie care are recenzii bune, sau poti incerca sa obtii recomandari de la persoane apropiate sau de la prieteni de incredere care au folosit un astfel de serviciu. Poate nu o sa obtii pe loc o recomandare, insa poti afla ce firme sunt de evitat.
  • Agentii de la compania de asigurari iti pot fi de asemena de folos in astfel de situatii, acestia putandu-ti indica firme de incredere cu care au mai lucrat.
  • De asemenea, afla distanta pe care sunt cei contactati dispusi sa remorcheze masina,  daca trebuie  platite in avans serviciile sau daca se pot achita ulterior, sau daca cheltuielile pot fi transferate catre firma ta de asigurari.
  • Este important  sa te informezi despre tarifele si taxele cu care lucreaza firma respectiva.
  • Alege firme care au program de functionare non-stop si care ofera servicii de asistenta rutiera, printre acestea numarandu-se schimbarea rotilor sau alimentarea masinii cu curent.remorcari auto

 

Sunt foarte multe evenimente rutiere neprevazute  care se pot intampla. Daca apelezi la serviciile unei firme neprofesioniste, pagubele pot fi mai mari. Pe langa tarifele practicate, este important sa verifici cum este vazuta pe piata firma respectiva, ce parere au alti clienti care au apelat la serviciile lor, testimoniale si recomandari. In functie de problema cu care te confrunti ( s-a spart un cauciuc, ai ramas fara benzina, s-a stricat sistemul electric, ai intrat cu masina intr-un sant, etc.) exista diferite companii care te pot ajuta sa iesi din bucluc.

Daca te afli intr-o situatie dificila este important sa ai la indemna datele de contact ale unei firme de tractari auto de incredere care sa iti ofere asistenta indiferent de ora sau de locatie.

2 Comments

  1. Am permis de aproape 20 de ani, dar inca nu am avut nevoie de un serviciu de tractari 😀

  2. Daca patesc ceva pe langa orasul de domiciliu chem un prieten sa ma remorcheze. Daca sunt mai departe, atunci nu prea am incotro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg