22 de feluri de a face reclama firmei Dvs de transport

1.Deveniti un invitat de radio. Radioul este departe de a fi mort si poate fi atat o modalitate foarte eficienta de directionare a potentialilor clienti, cat si o forma de publicitate mult mai ieftina in comparatie cu alte canale, cum ar fi televiziunea.

2.Participati la reuniuni ale antreprenorilor. O alta modalitate excelenta de a reduce costurile.

3.Trimiteti promotiile o data cu facturile pentru servicii. Pare nebunesc ? Trimiteti oricum un document, de ce sa nu includeti si o promotie?

4.Aflati cum sa scrieti o scrisoare de vanzari extraordinara. Posta directa sau e-mail, acest lucru va functiona pentru ambele. Iar odata ce ati scris una, asigurati-va ca ati invatat cum sa maximizati rezultatele raspunsurilor la scrisoarea dumneavoastra de vanzari.

5.Creati un buletin informativ prin e-mail. Acest lucru va ofera o mare oportunitate de a ramane in contact regulat cu clientii.

6.Sponsorizati (sau cel putin sa faceti parte) un eveniment comunitar de caritate.

7. Networking pe web.

8. Alaturati-va unui grup de retea fata-in-fata. Daca desfasurati o afacere locala si nu sunteti deja membru al cel putin unui grup de retea locala, puneti acest lucru in partea de sus a listei de sarcini cu majuscule si realizati-l. Nu exista o cale mai rapida si mai usoara pentru a stabili contacte si pentru a fi cunoscut in comunitatea locala.

9.Participati la organizatii profesionale si / sau de afaceri.

10.Participati la ateliere / targuri comerciale locale. (Si, apropo, acest sfat despre crearea unor afise comerciale eficiente va face ca cabina dumneavoastra sa fie centrul atentiei.)

11.Economisiti bani invatand cum sa va pregatiti in mod corespunzator pentru o expozitie inainte de a participa la aceasta.

12.Castigati premii de afaceri. Multe organizatii de afaceri aleg companii de top in fiecare an si companii de top din anumite sectoare specifice, cum ar fi serviciile pentru clienti. Nu este nimic in neregula cu o nominalizare de la un prieten – sau chiar cu nominalizarea dumneavoastra personala.

13.Aflati cum sa creati o prezenta de vanzari puternica care sa convinga clientii sa cumpere.

14.Aflati ce sunt cele mai grave greseli din vanzari – si evitati-le.

15.Scrieti articole pe teme legate de afacerea dumneavoastra si incurajati-i pe utilizatori sa posteze gratuit.

16.Mergeti calculat.

17.Prezentati compania pe masini.

18.Puneti un suport din plastic cu carti de vizita in dreapta masinii.

19.Laudati-va. Incetati sa fiti timizi si incepeti sa va promovati. Toata lumea are ceva de care poate fi mandru. Fie ca este vorba de un premiu, o noua abilitate, o realizare sau de munca pentru comunitate, practicati promovarea de sine, vorbind si scriind despre realizarile dumneavoastra. Adaugati o linie despre ceva de care sunteti mandru deasupra semnaturii de e-mail si de pe articolele de papetarie. Anuntati pe Facebook, faceti tweet despre acest lucru, adaugati-l la profilul LinkedIn. Lasati alti oameni sa stie despre asta!

20.Aflati cum sa prezentati o crestere a pretului unui client – si sa pastrati in acelasi timp clientul.

21.Amintiti-va ca atunci cand conduceti o afacere mica, sunteti una cu afacerea dumneavoastra. Examinati acest sistem si imbunatatiti-l in fiecare zi.

22.Creati / Actualizati un plan de marketing pentru mica dumneavoastra afacere. V-ati uitat la planul dumneavoastra de marketing in ultimul timp? Scoteti-l. Uitati-va. Sunt acele obiective de marketing in continuare ceea ce incercati sa obtineti? Aveti altele noi? Si ce facieti pentru a le atinge acum? In cel mai scurt timp este nevoie de o noua campanie de marketing. Si poate este chiar timpul pentru o intreaga realizare de marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *