Accesorii de dama pentru o tinuta office cat mai reusita

Eleganta si rafinamentul unei femei consta in primul rand in aspectul fizic si in tinutele pe care le poarta zilnic. Este foarte important ca in fiecare zi cand va alegeti hainele sa gasiti piesele vestimentare ideale pentru ziua respectiva, in care sa va simtiti ca o adevarata printesa, care cucereste prin simpla prezenta. Alaturi de tinuta ideala insa, veti avea nevoie de cateva acceorii care vor oferii o nota de stil, de eleganta in plus tinutei.

Tinuta dama office

In primul rand alegeti un costumas cu fusta, rochie sau pantaloni. In cazul tinutelor office este important de asemenea sa purtati accesorii, precum ceasuri. Aceste accesorii traditionale au devenit un element de baza a modei si a noilor tendinte, astfel trebuie sa achizitionati si dumneavoastra unul. Datorita gamei diverse de modele puteti alege atat un ceas cu o curea de metal, cat si unul cu o curea eleganta din piele naturala sau ecologica. Daca optati pentru un model cu piele, puteti alege culori inchise sau deschise la curea, important este ca acesta sa puna in valoare incheietura si liniile fine ale acestuia. Carcasa ceasului poate fi rotunda sau in forma de patrat, important este sa corespunda cu trasaturile fizice ale mainii.

Nu trebuie sa uitati nici de o geanta de o dimensiune mediu, ceea ce se potriveste ideal cu acest tip de tinuta. Geanta trebuie aleasa intr-o culoare inchisa sau pastel, acestea pot fi asortate cu cea mai mare usurinta. Doamnele si domnisoarele carora le sunt de ajuns si gentile mici, pot opta pentru un model plic, pentru o eleganta aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *