Avocati Bucuresti – Patru tipuri populare cu care sa te familiarizezi

Avocatii Bucuresti sunt profesionisti care au studiat extensiv corpul de reguli stabilite de un guvern suveran care ajuta la pastrarea stabilitatii autoritatii politice si sociale. Ei sunt cunoscuti ca fiind avocati ai justitiei si asigura aplicarea si respectarea legilor de catre societate. In general, practicile lor implica aplicarea teoretica si practica a teoriilor si cunostintelor legale pentru promovarea intereselor partii reprezentate, rezolva probleme specifice sau identifica si pedepsesc abaterile. Insa rolul avocatilor in procedurile legale poate varia, in functie de jurisdictia lor. Avand in vedere acest lucru, iata cateva dintre cele mai populare tipuri de avocati din Bucuresti.

Avocatii corporatisti – Acesti profesionisti servesc ca mediatori in toate tranzactiile de afaceri si se asigura ca acestea respecta atat legile locale, cat si cele internationale. Ei studiaza toate tipurile de legi ale corporatiilor si isi fac simtita influenta asupra unui numar de procese observate in cadrul companiei, astfel incat exista o ordine si un inteles in fiecare aspect al afacerii. De obicei, acesti avocati Bucuresti deservesc consiliul de conducere al companiei si pot sau nu sa aiba in vedere exclusiv interesele acestuia. In majoritatea cazurilor, companiile apeleaza la serviciile unei firme si nu ale unui singur avocat, astfel incat sa nu fie nevoie sa il pastreze pe statul de plata in cazul in care acesta nu indeplineste o functie imediata. Avocati Bucuresti

Avocatii de drept penal – In comparatie cu tipul anterior, acesti profesionisti se implica mai mult in cazurile cu incadrare penala, de la infractiuni minore pana la crime. Ei pot lucra pentru aparare sau pentru procuratura. Insa este intotdeauna o certitudine ca vor folosi fapte, probe si martori pentru a demonstra vinovatia sau nevinovatia uneia dintre partile implicate. In unele cazuri, ei supravegheaza o intelegere, astfel incat sa se obtina o condamnare acceptabila fara a parcurge un proces penal obositor sau pot declara apel pentru o eroare judiciara.

Avocatii de divorturi – Intr-o casatorie, toate bunurile sunt considerate conjugale. Insa daca lucrurile nu merg asa cum trebuie, este necesara consultanta unui practician juridic pentru a imparti bunurile detinute in mod acceptabil pentru ambele parti. Daca exista un contract prenuptial, avocatii de divorturi se asigura ca acesta este onorat. Daca nu exista, ei incearca sa identifice lucrurile care se vor imparti pe jumatate in timpul divortului. Avocatii de divorturi lucreaza de obicei cu un singur client odata si se asigura ca reprezinta in mod echitabil ambele parti. Insa exista si cazuri in care se solicita interventia a doi avocati de divorturi pentru a supraveghea partajul bunurilor, cate unul pentru fiecare parte implicata, pentru verificare si echilibru.

Avocatii de dreptul muncii – Disputele dintre forta de munca si conducere sunt inevitabile. Si uneori, ambele parti pot avea puncte de contradictie. Avocatii Bucuresti de dreptul muncii arbitreaza astfel de neintelegeri si se asigura ca disputele sunt rezolvate de ambele parti si intr-o maniera cat mai eficienta din punct de vedere al costurilor. Ei vor parcurge dreptul muncii si drepturile omului, precum si politicile companiei, pentru a gasi temeiuri pentru respingerea sau admiterea cazului. De asemenea, vor cauta moduri de a justifica deciziile companiei in anumite circumstante.

Avocati dreptul muncii

Pe langa aceste patru categorii, exista si alte tipuri de avocati Bucuresti care raspund intereselor specifice: administratie si politica, asigurari, sanatate, software, constructii, pentru a numi doar cativa. Este important sa te familiarizezi cu ei, astfel incat sa stii la cine sa apelezi pentru sfaturi juridice intr-o anumita problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *