Cum recunoastem o trambulina copii de calitate

Exista multi factori de luat in considerare atunci cand se achizitioneaza o trambulina copii sau piese de schimb pentru aceasta. Acesti factori sunt vitali in determinarea duratei de viata si calitatea unei trambuline. Consumatorii care sunt obisnuiti cu diverse moduri de a determina calitatea lor atunci cand achizitioneaza trambuline sau de parti de trambulina au posibilitatea de a obtine o trambulina care sa fie si o investitie pe termen lung, si care sa ofere ani si ani de distractie pentru familie si prieteni.

Cele mai frecvente optiuni pentru forma trambulinei sunt cele rotunde si cele dreptunghiulare. Cele rotunde tind sa fie optiunea mult mai economica, deoarece acestea sunt cele mai rentabile pentru producatori ca sa le produca. Ele sunt de asemenea mai usor de gasit si de cumparat datorita pretului lor sensibil mai mic, facandu-le mai accesibile unei game mai mari de clienti. Cele rectangulare au nevoie de materiale mai rezistente, din cauza stresului excesiv pus pe cadru in zonele specifice.

Materialele rezistente necesare pentru o trambulina copii dreptunghiulara sunt in general mai scumpe decat cele folosite in mod uzual la confectionarea unui model rotund. Desi sunt mai scumpe, este important sa realizam ca trambulinele dreptunghiulare tind sa aiba o durata de viata mult mai mare decat trambulinele rotunde, pur si simplu datorita constructiei lor mult mai solida. Trambulinele dreptunghiulare sunt utilizate exclusiv in scopuri sportive, datorita structurii lor superioare si performantelor obtinute. Datorita designului trambulinei, impactul este distribuit, astfel ca se pune mai putin accent pe arcuri.

Trambulinele generale, rotunde, sunt folosite in scopuri recreative. Arcurile de pe trambulinele rotunde sunt trase din mai multe directii, cu fiecare saritura, de aceea creste accentul pus pe arcurile utilizate. Lungimea arcurilor unei trambuline este de asemenea un factor foarte important de luat in considerare la determinarea calitatii produsul final. Arcurile mai lungi, de multe ori folosite la trambulinele dreptunghiulare, ofera o saritura mai moale care permite saritorului un salt mai mare in aer. Arcurile mai scurte, folosite cel mai des pe trambulinele moderne produse in serie de masa, asigura o saritura superficiala. Arcurile mai scurte se intind excesiv, mult mai usor decat cele mai lungi. In functie de cat de usor intindeti in mod excesiv arcurile, acestea sunt semnificativ mai putin rezistente la saritorii adulti si prezinta necesitatea de a fi inlocuite frecvent.

 Trambulina copii dreptunghiulara

Materialul folosit pentru fabricarea suportului de siguranta al unei trambuline copii este, de asemenea, un factor important de luat in considerare de catre orice proprietar de trambulina prezent sau viitor. Tampoanele de siguranta sunt necesare pentru a evita o lovire ori o ranire. Tampoanele de siguranta sunt, de obicei, din PVC, sau din polietilena. PVC-ul este un material rezistent la ultraviolete, proiectat pentru a rezista la razele UV dure. Este un material durabil, care va supravietui mai mult decat polietilena.

Polietilena nu este un material rezistent la ultraviolete, prin urmare, se poate deteriora rapid. Trambulinele pot fi o investitie foarte inteligenta pentru oricine isi propune timp de petrecut cu prietenii si familia, timp in care se practica si exercitii sportive, dar se si distreaza. Exista multe branduri diferite, carora le corespund, cum e si normal, diferite categorii de preturi. Consumatorilor care au in vedere achizitionarea unei trambuline copii trebuie sa le amintim intotdeauna ca, in timp ce costul initial al trambulinei poate fi mai mare, economiile pe termen lung sunt nelimitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.