Cum sa alegeti un magazin de animale de companie

Inainte de a lua in considerare cumpararea unui catelus dintr-un magazin de animale de companie, faceti-va documentarile. Cautati recenzii online si verificati pe Facebook daca exista reclamatii comune din partea clientilor. De asemenea, veti dori sa verificati singuri puii pentru a vedea daca au semne ca sunt bolnavi. Daca observati ca blana puiului este mai spalacita decat ar trebui sau ochii lor nu sunt atat de stralucitori, cautati in alte magazine. De asemenea, ar trebui sa evitati orice pet shop care nu va poate oferi multe informatii despre sanatatea cainilor lor.

Un magazin bun pentru animale de companie va avea custi curate si pui activi. De asemenea, veti dori sa adoptati din magazinele care va ofera un contract de adoptie in loc sa va ceara doar sa platiti si sa iesiti. Un magazin bun trebuie sa fie curat, organizat si atent la nevoile cainelui.

De ce ar trebui sa cumparati de la un magazin de animale

Cautarea unui caine de rasa pura poate fi o bataie de cap. Majoritatea raselor pot fi greu de gasit si, atunci cand gasesti un crescator, isi doreste aproape intotdeauna un avans. Oferirea unui avans cuiva pe care nu-l cunoasteti ii face pe unii stapani de caini incepatori sa se simta putin nelinistiti daca nu pot vizita crescatorul.

Un magazin pet shop intrerupe asteptarea si are cainele pregatit pentru cumparare chiar pe moment. Nu trebuie sa asteptati sa se nasca puiul sau sa atinga o varsta adecvata pentru a fi luat. Completati doar documentele necesare, alegeti niste jucarii si platiti.

Va puteti juca cu catelul

Majoritatea magazinelor de animale de companie va vor permite, de asemenea, sa interactionati cu puii in spatii de joaca mici. In acest fel, va puteti face o idee despre personalitatea cainelui si puteti vedea daca este potrivit pentru dumneavoastra.

Va puteti rezerva catelusul

Daca anuntati personalul ca aveti dorinta serioasa de a cumpara un caine, unele magazine chiar vor pastra animalul de companie selectat pentru o perioada scurta de timp pana cand veti lua decizia. Tinandu-va catelul, va ofera suficient timp pentru a vorbi cu restul familiei sau pentru a va intoarce pentru a doua vizita a cainelui inainte de a-l aduce acasa.

Optiuni de finantare

Multe magazine pentru animale de companie vor oferi oportunitati financiare cumparatorilor autorizati. Efectuarea de plati lunare va poate ajuta sa compensati costul rasei visate. Desi nu as recomanda finantarea unui caine – va doriti ca noul Dvs catelus sa fie o binecuvantare, nu un blestem financiar.

Reduceri la produse si marfuri

Unele pet shopuri va pot oferi reduceri la produsele necesare odata cu adoptarea noului dumneavoastra animal de companie, remarca acest website. O reducere suplimentara va poate ajuta sa va aprovizionati ieftin cu toate cele necesare.

Personalul va cunoaste cainele si crescatorul

Cel mai bun lucru este ca multi dintre asociatii din vanzari au petrecut timp cu cainii. Cunostintele personalului va pot oferi un avantaj atunci cand cautati un catelus mai calm sau unul aventuros. Personalul va poate informa, de asemenea, daca asteapta pui noi, mai ales daca doriti o rasa anume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *