De ce merita sa luam in calcul Belek ca destinatie turistica

Fie ca sunteti interesati de golf, arheologie si istorie, sporturi de apa sau doar de relaxare pe plaja, Belek Turcia este o destinatie de vacanta ideala. Iata in continuare cateva obiective de interes:

Amfiteatrul Aspendos si ruinele de la Perge – oricine este interesat de istorie sau arhitectura nu o sa rateze incredibilul amfiteatru Aspendos, care este extrem de bine conservat. Acesta a fost construit in secolul al 2-lea si a fost proiectat pentru o capacitate de 20000 de locuri. Este atat de bine conservat, ramane un exemplu impresionant de excelenta in design arhitectural si expertiza in inginerie. Acustica din amfiteatrul Aspendos este aproape perfecta chiar si in ziua de astazi, iar turistii mai norocosi vor avea sansa sa experimenteze si un concert live.

Baile termale din Pamukkale – Pamukkale este o minunatie a naturii. Apele bogate in minerale ies din pamant la o temperatura de 35 de grade Celsius, iar apa minerala curge in jos de pe munte intr-o multitudine de piscine. Stalactite albe s-au format atunci cand apa se revarsa din bazine, creand o vedere unica si frumoasa. Vizitatorii se pot plimba de-a lungul terasei sau chiar pot opta pentru a innota in aceste bazine de apa termala, contra unei anumite taxe.

Mancarea traditionala turceasca – puteti gusta alimente proaspete si delicioase in hoteluri sau in restaurantele independente din Belek. Bucataria turceasca include feluri de mancare gustoase cum ar fi frunzele de vita de vie umplute, salate de rosii si masline, branza feta, kebab si diferite feluri de mancare de orez.

Orasul Kadriye – localizat la doar 4 km de Belek, Kadriye este o destinatie foarte populara. Acesta ofera o selectie minunata de magazine, baruri si restaurante, de aceea chiar daca alegeti un hotel in Belek veti ajunge in scurt timp in acest oras.

Cumparaturile pe strazile din Belek

Oricum veti alege sa va petreceti timpul in Belek, cu siguranta veti avea o vacanta extrem de reusita alaturi de familie sau prieteni si veti pastra amintiri minunate din aceasta vacanta. Daca sunteti hotarati sa mergeti incercati sa obtineti oferte last minute Belek, astfel pretul pentru dumneavoastra o sa fie mult mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *