Dupa ce criterii sa aleg un service pt masina de spalat

Cat de aproape este atelierul de reparatii de dumneavoastra?

Acum, acest lucru poate sa para evident, dar o multime de detinatori de proprietati si oameni de afaceri uita sa puna aceasta intrebare. Dar este important deoarece cu cat compania dumneavoastra se afla mai aproape de atelierul de reparatii, cu atat mai repede poate ajunge mai repede reparatorul la dumneavoastra pentru a incepe procesul de reparatie. Asadar, asigurati-va ca aruncati o privire la adresa atelierului de reparatii a companiei inainte de a-i suna pe acestia, iar in cazul in care nu sunteti familiar cu locatia acestora puteti cauta pe o harta online sau pur si simplu sa sunati la atelierul de reparatii si sa intrebati pe cei ce vor raspunde.

Cat timp locatia atelierului de reparatii de masini de spalat nu este chiar un detaliu critic, poate fi un factor important care va determina daca puteti sau nu sa obtineti un raspuns rapid din partea dumnealor. Uneori cateva minute pot face o mare diferenta, in special daca proprietatea sau afacerea dumneavoastra sufera o inundatie, iar daunele produse de o inundatie pot fi foarte costisitoare.

Experienta si numarul de tehnicieni

Nu este nimic in neregula cu operatiunile unui singur om, indiferent daca exista o operatiune pe care doar un singur om o poate face. Un poate poate fi intr-un singur loc la un anumit timp, versus o companie care are mai multi tehnicieni la atelierul de reparatii care pot fi in mai multe locatii de-a lungul unei zile.  Pentru a afla daca o companie are mai multi tehnicieni ce pot repara frigidere, masini de spalat, cuptor, uscatoare, masini de spalat sau un aragaz, doar aruncati o privire pe website sau pe pliantul de promotie si acestia va vor spune exact cat de mare este echipa lor, sau va vor raspunde cu o vorba de genul : “experienta combinata” ceea ce va indica existenta a mai mult de un membru in echipa.

Va puteti uita dupa cuvinte ca : “noi” si “eu” in informatiile despre serviciile acestora. Pe scurt, chiar si o echipa mare poate fi complet rezervata, asa ca nu este garantat ca acestia vor putea veni fix in momentul in care aveti nevoie, dar este ceva despre care va recomandam sa tineti cont. Pe de alta parte, un atelier cu un singur om probabil va fi contactat de mai putine persoane, si deci ar putea fi valabili pentru a veni si a va rezolva problema.

Stiu ca ar putea parea o sumedenie de informatii de care trebuie sa tineti cont, dar nu va faceti griji. Multe lucruri dintre cele discutate pot fi scanate rapid pe website sau pe pliantul unei afaceri de tip atelier de reparatii pentru frigidere sau altele. Doar va oferim aceste informatii si sfaturi doar pentru a alege mai bine compania potrivita pentru serviciile de care aveti nevoie pentru problema dumneavoastra. Este un lucru important inainte sa sunati pentru a afla informatii si va poate ajuta sa salvati timp.

Ultimul lucru pe care doriti sa il faceti este sa sunati intr-o luni si sa fiti pus in asteptare de mai multe ori inainte sa apucati sa vorbiti cu cineva despre problema dumneavoastra si peste 30 minute sa va anunte ca nu pot ajunge la proprietatea sau afacerea dumneavoastra pana vinerea viitoare. Tehnicienii atelierelor de reparatii de masini de spalat pot face uneori munca de “duzina”, asadar de indata ce ati gasit pe cineva care face munca de calitatea si are un serviciu bun pentru client, veti dori sa ii pastrati numarul de telefon pentru viitoarele reparatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *