Promovare pe Internet pentru firme de curatenie

Aveti o firma de curatenie si doriti sa cresteti numarul de clienti? Atunci ar fi cazul sa “atacati”noi segmente de piata, iar in Romania un segment complet ignorat de majoritatea afacerilor locale este Internetul, mai exact utilizatorii de Internet care cauta un furnizor pentru curatenie online. In acest sens. e recomandat sa va focusati si pe urmatoarele aspecte:

Marketing in Social Media

In ziua de asta este imposibil sa ignorati mediile sociale. Utilizatorii Internetului petrec majoritatea timpului lor pe site-uri precum Facebook, Twitter si Instagram.

Facebook-ul in mod special ofera o multime impresionanta de tactici pentru advertising. Au cantitati impresionante de informatii despre utilizatori pe care le puteti folosi pentru a targeta persoanele ce au nevoie de o firma care face curatenie la domiciliu  sau la biroul firmelor.

Puteti, de exemplu, cauta persoane bazandu-va pe un eveniment recent din viata acestora – cum ar fi o mutare. Sau puteti cauta clienti, orientand cautarile spre acele persoane interesate de design interior. Cum am mentionat, puteti de asemenea retargeta anunturile catre persoanele ce au interactionat in trecut, in orice fel cu continutul publicat de dumneavoastra.

Puteti de asemenea sa difuzati anunturi care sa genereze interactiuni chiar pe platforma in sine. Aceasta metoda este ideala pentru a va crea o lista de emailuri ale clientilor sau pentru a-i determina pe acestia sa va adreseze intrebari.

Mentineti-va o prezenta activa in Social Media. Oferiti sfaturi pentru alegerea produselor de curatenie, cum fac cei de la www.firmecuratenie.net,  sau sfaturi privind noile trenduri din designul interior. Aceasta nu este o metoda directa de publicitate, dar continutul difuzat va va aduce in atentia mai multor persoane.

Marketingul in Social Media poate fi un mare consumator de timp si este destul de dificil de inteles. Daca nu va descurcati, angajati un expert in servicii de social media pentru a va ajuta.

Administrati-va reputatia online

Astazi exista continut care, fara indoiala, poate avea o influenta mai mare decat informatile de pe site-ul personal sau cele pe care le vehiculati prin advertoriale. Este vorba despre review-urile lasate de clientii existenti. Pentru un serviciu de curatenie, asteptati-va ca oamenii sa va verifice review-urile online si sa fie puternic influentati de catre acestea.

Este esential sa verificati review-urile si sa va asigurati ca acestea sunt autentice si pozitive. Trebuie sa verificati locurile in care clientii pot lasa astfel de comentarii, incluzand Google My Business,  site-uri de profil si Facebook.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa il faceti este sa incurajati clientii multumiti sa lase un review, recomandare facuta de cele mai multe firme de curatenie Sibiu. O problema a review-urilor online este tendinta clientilor nemultumiti de a fi mult mai motivati sa scrie despre acest lucru, asadar va trebui sa faceti un efort in a-i stimula pe cei satisfacuti sa lase o recenzie.

De asemenea, folositi review-urile negative ca un feedback pentru a va imbunatati serviciile de curatenie domestica sau business. Un avantaj al recenziilor online este faptul ca forteaza afacerile sa-si creasca standardele. Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a va multumi clientii este ca acestia sa devina pe deplin multumiti de serviciile dumneavoastra, iar apoi sa solicitati un feedback. Apoi totul va merge de la sine.

Creati un clip video comercial

Multe firme de mici dimensiuni si afaceri de curatenie  subestimeaza puterea de convingere a unui clip video. De fapt, videoclipul este cea mai buna investitie pe care o puteti face in marketingul afacerii dumneavoastra.

Clipurile exprima valorile afacerii dumneavoastra rapid, cu multe indicii vizuale. Rapiditatea si factorul vizual sunt doua lucruri care merg excelent cu audientele online. Puteti publica videoclipul pe pagina dumneavoastra web, il puteti optimiza pentru cautarile de pe YouTube sau il puteti distribui in Social Media.

Puteti sa-l folositi de asemenea in advertoriale, in forma integrala sau pe fragmente care sa insoteasca alte tipuri de reclama pentru afacerea Dvs de curatenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.