Sortarea printre ofertele de apartamente de vanzare ieftine

Ati ajuns la varsta la cate incepeti sa va uitati dupa apartamente de vanzare ieftine? Cumpararea primei proprietati imobiliare poate fi cu usurinta cea mai mare investitie pe care ati facut-o vreodata, ceea ce face mult mai important sa aveti un plan inainte de a merge la cumparaturi. Ca si in cazul oricarei alte investitii, ar trebui sa va faceti temele, sa determinati cat de mult sunteti dispus sa investiti, si ceea ce sperati sa obtineti din aceasta experienta de sortare printe nenumaratele oferte.

apartamente de vanzare ieftine

  1. Decideti unde doriti sa locuiti. Ce parte a orasului se potriveste cel mai bine stilul dvs de viata? Cat de departe vreti sa fie fata de locul de munca? Sperati sa aveti un magazin pentru cumparaturi in apropiere? Daca doriti sa locuiti intr-o o comunitate, puneti asta pe lista de dorinte. In cazul in care aveti nevoie de spatii deschise din apropiere, uitati-va pentru cartierele de langa parcuri. Cu cat aveti o lista mai specifica cu atat va va fi mai usor, mai ales atunci cand vine vorba de sortarea printre multitudinea de apartamente ieftine de vanzare.
  2. Determinati cat de mult doriti sa platiti. Luati in considerare intalnirea cu un ofiter de imprumut care urmeaza sa fie va ajute in dobandirea unui credit ipotecar. El va va intreba despre veniturile si datoriile pe care le aveti pentru a determina cat de mult va puteti permite sa cheltuiti. Apoi, petreceti ceva timp pentru a decide ceea ce vreti sa arate viata dvs dupa ce ati cumparat apartamentul. Doriti sa aveti suficienti bani pentru a calatori sau doriti sa aveti copii intr-un viitor nu prea indepartat? Un creditor va poate spune cat de mult va puteti permite astazi, dar el nu poate sti ce sperati sa faceti cu viata dvs in viitor. Daca aveti de gand sa cumparati mai ieftin apartament decat va puteti permite veti bani ramasi pentru alte lucruri.
  3. Gasiti un agent imobiliar. Un agent cunoaste piata si poate folosi “lista de dorinte” ca un instrument pentru a gasi un apartament ieftin de vanzare care sa fie potrivit pentru dvs. Acesta poate, de asemenea, negocia pentru a va obtine cea mai buna afacere posibila pentru o proprietate si va completa toate documentele necesare pentru cumpararea unei case. Asigurati-va ca alegeti pentru un agent care va poata reprezenta in calitate de cumparator, si nu un agent de vanzare pe care l-ati intalnit la o casa deschisa. Nu uitati ca vanzatorul este cel care plateste agentul cumparatorului, astfel va nu veti pierde bana daca lucrati cu un agent.
  4. Adresati-va agentul imobiliar pentru a scrie o oferta in numele dvs. dupa ce ati gasit o un apartament ieftin de sunteti interesat de cumparare. Acesta va poate ajuta sa stabiliti o suma de deschidere corecta si va va aminti de orice facilitati suplimentare care pot fi incluse. Agentul dvs. va sti daca trebuie sa includa un eveniment neprevazut de finantare, ceea ce face ca oferta sa depinde de obtinerea unui credit ipotecar acceptabil. Acesta va prezenta oferta agentului vanzatorului, sau proprietarului, daca acesta lucreaza fara un agent, si va va tine la curent cu privire la modul in care merg negocierile. agent imobiliar apartamente
  5. Aflati cat de mult va va costa, de fapt, cumpararea un apartament. Cumparatori neexperimentati sunt adesea socati sa afle ca achizitia lor initiala se va implica mai mult decat plata avansului. Asteaptati-va la costuri de inspectie, taxele de imprumut, taxe de inscriere, asigurare pentru prima luna, taxe de inregistrare, taxele de evaluare si taxele de avocat. Toate aceste comisioane se pot adauga de la 3 pana la 8 procente din pretul de achizitie final. Adresati-va agentul dvs. pentru ca acesta sa faca o estimare pentru orice proprietate pe care o aveti in considerare, astfel incat sa stiti ce costurile totale vor fi.
  6. Aflati despre costurile curente. Cereti sa vi se dea copii ale facturilor proprietarilor precedenti pentru utilitati, taxe de proprietate, facturile de reparatii, de asigurare si facturi pentru servicii, cum ar fi de ridicare a gunoiului. Nu uita sa adaugati aceste cheltuieli in bugetul lunar pentru a lua o decizie cat mai informata in legatura cu ofertele de apartamente de vanzare ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *