Vacante personalizate pentru vara 2014 in statiunea Venus de pe litoralul romanesc

V-ati gandit cum ar fi sa plecati  intr-o vacanta in care sa  aveti fiecare zi planuita dinainte? Sa stiti foarte clar ca nu va exista nici o zi in care va veti plictisi sau in care nu veti stii ce sa alegeti ca activitate? Agentiile de turism din Romania au scos pe piata ceva inovativ: vacantele personalizate. Deocamdata acestea se adreseaza in mare parte statiunilor de pe litoral deoarece nu mai este mult si va incepe sezonul estival 2014.

Statiunea Venus

Un pachet de vacanta care mi-a atras atentia in mod deosebit se adreseaza celor care doresc sa-si petreaca un sejur in aceasta vara in statiunea Venus. Fiecare zi din vacanta dumneavoastra va fi plina de activitati interesante si nu veti avea timp sa va plictisiti sau sa va ganditi ce sa faceti. Intr-o zi puteti participa la o mica plimbare in largul Marii Negre cu vaporasul, intr-o alta puteti participa la o petrecere tematica (de vara), in alta zi puteti vizita anumite locatii frumoase din sudul litoralului si asa mai departe.

Vacanta personalizata 2014

Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile agentiilor de turism si sa va alegeti unitatea de  cazare din Venus preferata, iar acestia, la cererea dumneavoastra, va vor putea inscrie pentru participarea la o vacanta personalizata. In functie de preferintele dumneavoastra, de ceea ce va place sa faceti, acestia va vor crea un pachet exceptional exact pe gustul fiecaruia dintre dumneavoastra. Statiunea Venus este una dintre cele mai cochete si ingrijite statiuni din sudul litoralului ce detine o multime de centre de divertisment si relaxare, in ciuda faptului ca este o locatie mica. Veti gasi cateva terase de vara exceptionale unde veti putea servii masa acompaniati de o orchestra live, va puteti testa abilitatile de dans intr-unul din cluburile din apropiere sau puteti face karaoke . Unitatile de  cazare din statiune sunt in general bune spre foarte bune acestea avand clasificari incepand de la 3 stele si pana la 5. Personalizeaza-ti si tu vacanta de vara si distreaza-te mai bine ca niciodata in aceasta vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *